Маги е новият музикален идол на България и Македония

Търновката пребори македонеца Боян Стойков с преднина от едва 9%
9 юни 2009 08:37,
274
Маги е новият музикален идол на България и Македония
Снимка: Булфото

„Не е имало такова изпълнение и такава певица в трите сезона на Мюзик Айдъл“.

Това каза Дони след първото изпълнение на Магдалена Джанаварова, която спечели първото място, по време на финала на Мюзик Айдъл 3.

Това е и мнението на голяма част от зрителите на шоуто още първия път, когато чуха гласа й.

И сякаш състезанието приключи още тогава. То от самото начало се разбра, че качеството на това издание на състезанието ще е кът.

Качество, що се отнася до шоуто, защото това беше най-слабото издание на предаването, но с най-силните гласове.

Още на старта заради прищявката на фолк певицата Мария отпадна такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Вместо нея, да продължи бе пуснат Пламен, който логично напусна състезанието още при следващото гласуване.

Мюзик Айдъл 3 протече под сянката на трагичната история на Виктория Димитрова.

Момичето твърди, че е загубило зрението си вследствие на побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, който е бил барабанист в групата „Сленг“.

Всички изключително много съчувствахме на Вики.

В крайна сметка тя напусна състезанието по свое желание заради създалото се мнение, че за нея се гласува не заради способностите й на певица, а заради личната й трагедия.

Досега не бяхме виждали използването на човешка драма за целите на едно предаване.

Всичко обаче вече е в миналото, новият Мюзик Айдъл на България вече е излъчен, макар и някак без нужната емоция.

Може би обстановката бе охладена от появата на Генерала, който не стана ясно в ролята си на какъв връчи знака на София на победителката и обяви, че ще финансира първия клип на Маги.

Това беше Мюзик Айдъл 3 и за да не изглеждаме черногледи, можем с чиста съвест да кажем, че в него имаше две прекрасни неща: гласът на Маги и присъствието на водещата Саня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
2
 
! Отговори
горе на черешата преди 14 години
до:анонимен 186като не ти харесва братко защо гледаш и слушаш?Не живееш в БГ,за което си радостен казваш.а не е ли по- добре да забравиш и българския.ВИЖДАМ ЧЕ ИМА И ДРУГИ ОЛИТА ,КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ-ЖАЛКА ИСТОРИЯ
212
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
туй бертчед на сръПска пишеща машина ово български буквета ли го начука? а Гоцев - моцев?
211
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до Гоце евала ти праим на правописа ;)
210
0
 
2
 
! Отговори
ани преди 14 години
много ми е антипатична, превзета и с тази изкуствена усмивка.....НЕ не става...имаше толкова красиви и талантливи момичета ...а и македонците бяха доста харизматични.....незнам дали е нагласено...но на мен избора не ми допада....
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мамка му и *** предаване. Мазни реклами, милиони от СЕСЕМЕСИ и глупаФ и проС народ балъци да плаща и гледа фалшиви певци. Деградирала история, ПФУ!
208
0
 
2
 
! Отговори
Гоце преди 14 години
Ово бугарите са ***-татари,публиката бе за нас,Македониа,щото тука *** нема,а потатарчени македонци,Боиан е най-добар,другите беха или бугарки-***,или ***-татари,САМО МАКЕДОНИА
207
0
 
2
 
! Отговори
boby преди 14 години
Браво на Маги, добре че беше тя да се опъне на макетата. Боян беше добър, но добре че не стана той Мюзик Айдъл, че как щяха тогава да се надуят пустите му макета, не ми се мисли. Маги беше с една идея по-добра от другите, така че съвсем заслужено си стана айдъл. А съм сигурен че които си го могат ще си постигнат успехите...
206
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В първия сезон имаше около 20000 гласа седмично.За този нямам представа.
205
0
 
2
 
! Отговори
Dani преди 14 години
Съгласна съм с преобладаващото мнение -че Боян трябваше да е победител. той наистина има и присъствие, и талант. Просто ми е чудно дали е възможно да се провери колко души реално гласуват чрез смс-и и за кого точно. Защото лесно е да се каже - процентите са съответно толкоз за единия и толкоз за другия, но никой от гласувалите, пък и останалите зрители не вижда данните черно на бяло.
204
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абсолютно съм съгласна. Всичко е едина огромна пародия. Беше абсолютно без значение кой ще спечели, защото имаше доста талантливи изпълнители. Нали Иван и Андрей си прокараха глупостите, нали всички се правиха на шутове, нали си прибраха тлъстите хонорари. Лошото е, че всички тия музиканти които се бориха за наградата, просто бяха едно средство за пари. Нищо повече. Никой след няколко месеца няма да чуе за тях.
203
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя гнусен евреин етиен на иврит ли пя?
202
0
 
2
 
! Отговори
роза преди 14 години
Преслава Преслава Преслава Преслава Преслава Преслава Преслава!!!!!!! е 1
201
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Балъци много щот сабахле слушах по спирките на селския транспорт,кой пратил 20 sms,кой 50...
200
0
 
2
 
! Отговори
ан преди 14 години
таз година голям цирк - мис бълагрия, евровизия, изборите, сега мюзик айдъл, за некадърните и плоски театрални изяви в вип-а дори не заслужава да се говори почвам да си мисля, че таз държава изпушва все повече със всеки изминал ден
199
0
 
2
 
! Отговори
my opinion :P преди 14 години
Трябваше Преслава да спечели. Какво не и харесахте на момичето?! Пееше си прекрасно, имашe визия, беше симпатична( и още си е :D). Боян е грозноват, нисък и дебел. Всеки втори македонец пее като него, а пък Магито вика, изобщо не пее.
198
0
 
2
 
! Отговори
от 196 преди 14 години
Същото важи и за благотворителните каузи, чиито средства се набират по този начин. Идея си нямаме колко реално средства са събрани. Само се афишират огромни суми, които са нереални, защото след като мобилните оператори си приберат процента, държавата си вземе ДДС, всъщност се оказва, че истината е друга. А парите за заснемането на форматите, парите за участниците и т.н. от къде мислите ги вземат. Не ми е ясно докога ще ни смятат за балъци.
197
0
 
2
 
! Отговори
nina преди 14 години
Маги е едно бузесто, грозновата изчадие.Публикта не гласува за блеенето, а нали сме си *** народ - за разголения и пърделник.
196
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ами нагласено е! Ето ти сам каза, че на Русина не и беше мястото на финала. Просто всички предавания, в които се гласува с SMS са нагласени. Как ще докажат, че именно толкова са процентите. На операторите изобщо не им дреме за проценти или за точност. Те си прибират сумите и това е. Всички тия формати имат за цел печалба и си преекспонират и си извъртат нещата както на тях им е кеф. Не казвам, че Магдалена не може да пее или някоя от другите също. Просто гасуванията по телефона не са достоверни.
195
0
 
2
 
! Отговори
az преди 14 години
Браво на Маги! Всички бяха много добри, но все пак един трябваше да стане първи! Браво и на Етиен, страхотно изпълнение, с чудесно присъствие на сцената, невероятна пластичност! Браво на партньорките му също, особено тази с голямото гърло! Страшна! Защо не я познаваме, такъв талант, а останал някак си на заден план. Добре че я чухме с Етиен! Защото това не е Трик от миналото, беше една русичка другата му партньорка. Песента е много хубава, чувал съм я в изпълнение на Филип Киркоров. Поздравления
194
0
 
2
 
! Отговори
оптимист преди 14 години
Двамата водещи на шоуто си направиха парите като ни заливаха с помия няколко месеца.Гледах предаването само заради изпълнителите и не пуснах нито един есемес,защото виждах, че всичко е нагласено и не исках нито една стотинка да отиде в джоба на хитри простаци.